OPEN CIRCLE ALLIANTIE

De open circle alliantie is een samenwerkingsverband tussen professionals op het gebied van communicatie, hospitality, marketing communicatie, online visibility en training. De alliantie is een bondgenootschap van gelijkgestemden waarbij het constant ontwikkelen van vaardigheden en kennis het hoofddoel vormt.

De Synergie van alle kennis, vaardigheden en ontwikkeling dragen bij tot een krachtige groep van professionals om met Total Quality management grote vraagstukken te kunnen oplossen binnen organisaties. Wij staan open voor alle ontwikkelingen binnen het vakgebied. Waarom? Om altijd een passende oplossing te vinden voor de probleemstelling.

OCA heeft 6 vakgebieden met een aantal professionals welke beheerd worden door een coordinator verantwoordelijk voor het vakgebied. Deze vakgebieden zijn Hospitality, Marketing Communicatie, Online Visibility, Training en development, Human Interest en MVO. Vanzelfsprekend wordt een vakgebied toegevoegd wanneer de markt daar om vraagt.

Benieuwd of jij past binnen de alliantie? Neem contact op met ons via de contact pagina en wie weet zitten we snel aan de koffie.....